Bugün
EKONOMİ
26 Nisan 2022 - 22:52

Rekor kıracak!

26 Nisan 2022 - 22:52

İslam Memiş altın ve dolar için tarih verdi: Rekor kıracak!

Altın Ve Dolar Alacaklar Dikkat! İslam Memiş Zirve Yapacak Tarihi Açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kimi emtia ve dövizlerde görülen düşüşlerin alım fırsatı olduğunu belirtirken altın ve dolarda zirve zamanının yaklaştığını belirterek vatandaşları uyardı.

ALTIN DOLAR EURO STERLIN ZİRVEYE HAZIRLANIYOR

Ben bu fiyatlardan gümüş ya da altın almayı tercih etmem. Euro dolar ya da sterlin dolar paritesiyle ilgilenirim. Diğerleri yüksek.

Gümüşün ons fiyatı 25.51 dolar seviyesinde. Geri çekilmeleri alım fırsatı olarak değerlendirebilirler.

"Sterlin TL 19.08 lira seviyesinde. Dolar sabit olduğu için diğer para birimlerinde de sabitlik görüyoruz ancak Sterlin TL kurunda biraz daha negatif ayrışma var. Çünkü sterlin dolar paritesi 1.2986. 1.30'un altına sarktı çok iyi alım fırsatları veriyor. Bu bant aralıklarında durmaz yükselecektir.

Dolar endeksi 100.93 seviyesine kadar yükseldi. Dolar uluslararası piyasalarda değer kazanıyor bizde ise değer kaybediyor. Bu şu anlama geliyor, dünyada dolar değer kaybederse ki edecek, bu da bize doların değer kazanacağını işaret ediyor. Mayıs, haziran, temmuz aylarını işaret ediyor.   Peki son bir alım fırsatı gelecek mi? İslam Memiş anlattı. Haberin devamı için sonraki sayfaya geçiniz...